TONIA RICHARDSON

FUNK SOUL R&B

És cantant, escriptora de cançons i guitarrista.
Aquesta artista, de 27 anys nascuda a East London, Hackney, ha estat composant les seves pròpies cançons, des dels 12 anys. Realitzant en diversos festivals com LoveBox, Bestival, Secret Garden i Hackney Summer Blast Festival i també a The O2 Arena per a la L’esdeveniment “Joves per venir i venir” per a joves artistes de tot Londres.

No obstant això, no només és només la música la passió dominant de Tonia Richardson. A la recerca de la seva expressió artística personal a través de l’ús del seu cos -tant el moviment com el so- va estudiar ball de carrer a l’edat de 15 anys i, als 18 anys, va estudiar dos anys de dansa contemporània d’art modern.

Actualment, aquesta artista viu al centre de Barcelona i està plena d’inspiració per refinar i explotar el so. Treballant com a artista de sessió d’estudi i col·laborant amb músics com Tito Bonasera, Lessus, Casper St.Charles, Raul Del Moral, Fernando Tejero, Llibert Fortuny, Aurelio Santos, Max Wright i Octavio, alguns dels músics més rellevants de la ciutat , amb aquesta exposició el so de Tonia Richardson creix encara més. Junts han actuat en diversos clubs i bars, com Apollo, Sala Barts, Mutis, Jamboree, Cafe Royal i comptant.

També ha participat en un grup de reggae anomenat Elephant Step i, a través d’aquest, ha trobat la inspiració per barrejar gèneres com reggae, funk, blues, rock, electrònica i més per trobar aquest so final amb la màxima freqüència Connecta’t i bufa les ments dels nostres companys humans al nostre planeta.

Ha vingut per actualitzar el so.

       

Come on In!

Weekends

12 PM – 06 AM

Contact

Correu-e

info@passarel-la.com

Adreça

Aeroclub 68 EMPURIABRAVA

Pin It on Pinterest