Sobre nosaltres, la família Passarel·la

1986

Un grup d’accionistes amb grans idees i innovadores decideixen obrir una discoteca a la mateixa platja d’Empuriabrava. Entre altres opcions es vol dotar a la discoteca d’una opció gastronòmica diferent. Per això contacten amb el xef d’un puixant restaurant de la zona i en estiu del mateix any, PASSAREL·LA obre les seves portes amb el seu “Bistró de EL BULLI” dirigit per FERRAN ADRIÀ. La relació no durarà perquè Ferran vol concentrar tot el seu talent en el local que dirigeix a Cala Montjoi, “EL BULLI”, que després es convertirà en el Millor Restaurant del Món.

1990

Es construeix la piscina a la terrassa jardí amb la passarel·la que dóna nom a la discoteca. Amb vistes al mar i envoltada de blanques arcades es converteix immediatament en una de les nostres principals senyes d’identitat.

2000

Passen els anys 90 i la singularitat de la sala, la terrassa, la piscina sempre plena de bronzejats i alegres banyistes i sobretot el seu ambient, van modelant el seu estil i incrementant la seva fama. El número d’agost d’aquest any, la revista PRIMERA LINEA en la seva classificació “ON THE TOP” la considera la tercera discoteca més divertida d’Espanya i escriu: “És la sala més autèntica de la Costa Brava, amb una terrassa espectacular en què ballen les noies més maques de la zona i els més llançats es banyen en la seva espectacular piscina. Munten les festes més divertides i esbojarrades”.

2003

Per delit dels seus habituals s’obre un nou espai musical al costat de la piscina “la salsa”, l’alternativa comercial, amb tocs llatins i “Revival” a la sala principal.

2003 – 2012

Durant aquesta dècada Passarel·la es consolida com la discoteca de referència de l’Empordà. Són anys de grans nits amb sonades festes, en un meravellós entorn i amb una fidel clientela, nacional i estrangera en proporcions semblants.

2013

Per desgràcia, les noves normatives sobre la llei de costes entren en conflicte amb els interessos de la discoteca, per la seva ubicació, tan especial per la seva proximitat al mar. Els múltiples intents de les diferents parts per trobar una solució no fructifiquen i malgrat un gran suport popular, Passarel·la BEACH tanca definitivament les seves portes.

2015 La nova Passarel·la

Ha estat complicat per als responsables de Passarel·la prendre la decisió d’aixecar la nova discoteca. Substituir una sala tan especial és summament complicat i sabien que totes les comparacions estarien condicionades per insubstituïbles records. No obstant això, la necessitat de reviure una història que van gaudir dues generacions de clients i el repte de crear alguna cosa realment atractiva, ha donat com a resultat aquesta discoteca, que tracta d’unir la filosofia de l’antiga sala, eminentment estiuenca amb detalls del més modern disseny.

Come on In!

DISSABTES

12 PM – 06 AM

Contact

Correu-e

info@passarel-la.com

Adreça

Aeroclub 68 EMPURIABRAVA

Pin It on Pinterest