LIA JENSEN

Trumpet & violin

 

Des de petita, vaig estar en contacte amb el món de la música, influenciada, en gran part, pel meu pare, músic de professió.
Vaig néixer en Roses (Espanya) i vaig entrar en contacte amb els plats fent les primeres barreges a vinil amb 15 anys. Des de llavors, la meva vida sempre ha estat relacionada amb la música i el violí.
A través del violí, amb el que vaig entrar a fer les primeres actuacions en discoteques i esdeveniments, vaig tenir l’oportunitat de començar a punxar al mateix temps que tocava el meu repertori.
Vaig aprendre les primeres notes als tres anys d’edat al col.legi Centre Escolar Empordà de Roses.
Les primeres actuacions van ser en els escenaris de l’escola on, en lloc de sortir al pati com els altres nens, em quedava a la classe de música per progressar a poc a poc i gràcies al talent i el talent que vaig descobrir de la petita, em vaig impulsar a tocar en els festivals dels centres educatius en els que em formava.
Com artista em formava pràcticament de manera autodidacta. En van ensenyar a agafar un violí i el meu sentit m’ha donat molt avantatge per poder tocar les cançons que m’agradava, ja que no vaig rebre classes de solfeig i teoria musical.
Vaig aprendre a millorar la meva tècnica tocant el violí sobre els temes que més em van atraure, d’estils molt variats que van des de la música celta i irlandesa fins a l’electrònica. Amb el temps em vaig decantar per aquesta última, escollint-la com a estil principal.
En desembre de 2017 decideixo treure’m una espina que des de petita tenia clavada, la Trompeta.
És un instrument que sempre m’havia cridat l’atenció, però mai havia tingut l’ocasió de saber com anava a sentir-me a provar-ho.
L’experiència va ser una meravella, connectada des del moment 1.
Gràcies a l’esforç i dedicació que feia servir des del primer dia, avui sóc trompetista del grup BanannaBeach, que hem començat la gira 2018 en el mes d’abril.
La trompeta abasta moltíssims estils musicals diferents. Amb ella podreu trobar-me des d’una sopar romàntic amb Bossanova, un toc de jazz, etc. un escenari tocant rumba i música llatina, fins a una discoteca oferint les versions dels temes més actuals.

       

Come on In!

Weekends

12 PM – 06 AM

Contact

Correu-e

info@passarel-la.com

Adreça

Aeroclub 68 EMPURIABRAVA

Pin It on Pinterest